Frederikskilde er et stort hus

Rammen om vores kreative og aktive liv er vigtig. 

Hovedbygningen på Frederiksvej 5A

er en charmerende gammel bygning fra 1890, som vi efterhånden har renoveret til et praktisk og rummeligt hus for mere og flere end os. husets historie bærer præg af altid at hae været et samlingssted, fuldt af traditioner om at bidrage positivt til byens aktiviteter og udvikling. 

Feriehuset ligger i Hovedgaden, 500 m væk. 


Faxe Ladeplads, badeby 70 km fra København

Faxe Ladeplads er en idyllisk lille by med masser af personlighed og personligheder. Vi er 2.500 bofaste. Om sommeren det dobbelte. Toget til Køge giver os mulighed for at være, netop hvor vi har lyst til. Der er rigtig gode indkøbsmuligheder i vore 2 store supermarkeder fra (07) 09 -  20 hver dag. 
Byen har spisesteder i alle prislag, fra fastfood til moderne luksusrestaurant på havnen - til rimelige priser. 

Det bedste ved at bo her er: skovene, strandene, roen, accept af forskellighed, kendte ansigter, masser af komme-hinanden-ved-aktiviteter, fine supermarkeder, god skole, 90 minutter med toget og gode motorvejsforbindelser til København. 

På hjemmesiden: www.fakseladeplads-borgerforening.dk  eller Faxe.nu eller finder du alle oplysninger om byens aktiviteter.

Vi deltager aktivt i byens liv. Jeg har 2 kasketter p.t.: Rivierafesten: sekretær og koordinator for medarbejdere, samt for kunst i teltet og PR-chef.  I Faxe landsbyforum er jeg formand

 

Klik på bogen for at vende sider.