Webshop

Bøger og skriverier:

 

 

Skræmme-bange sang ......... til halloween
Denne sang har jeg skrevet til vores flotte halloweenarrangement i Faxe Ladeplads.

Gratis til eget brug

 

Nøgle til Kronborg

Luksus guide for hele familien eller klassen - til en dejlig dag på et af verdens smukkeste og mest interessante steder.

Nøgle til Kronborg er udgivet med støtte fra bl. UNESCO , World Heritage og Frederiksborg Amt.
"Bedste information og inspiration til en tur på Kronborg!" Helsingør bibliotek.

Fremragende bog om kronborg, Helsingør Dagblad.

 

Magasinet, ”Nøgle til Kronborg” er på 60 glittede sider. Pris kr. 40 kr + forsendelse.

Aktivitethæftet for børn og barnlige sjæle: ”Med humor og sanser på Kronborg” 10 sider." Pris: 10 kr. + forsendelse

Kvantumsrabat : Ved mere end 5 sæt er forsendelsen gratis. 

 

Gratis: Download tegneserien om Holger Danske, så ungerne kan farvelægge den

"Løkkepiller"

Pris: 50,00 DKK
Digte om et livs eventyr. Illustreret med mine malerier. Er en samling af min fuldbefarne fars historier fra de 7 have. I kan finde den om ”Gaverne” under afsnittet: Skriverier . Nøgle til Kronborg Luksus guide for hele familien eller klassen - til en dejlig dag på et af verdens smukkeste og mest interessante steder. Nøgle til Kronborg er udgivet med støtte fra bl. UNESCO , World Heritage og Frederiksborg Amt. "Bedste information og inspiration til en tur på Kronborg!" Helsingør bibliotek. Fremragende bog om kronborg, Helsingør Dagblad. Magasinet, ”Nøgle til Kronborg” er på 60 glittede sider. Pris kr. 40 kr + forsendelse. Aktivitethæftet for børn og barnlige sjæle: ”Med humor og sanser på Kronborg” 10 sider." Pris: 10 kr. + forsendelse Kvantumsrabat : Ved mere end 5 sæt er forsendelsen gratis. Gratis: Download tegneserien om Holger Danske, så ungerne kan farvelægge den

Nøgle til kronborg

Pris: 60,00 DKK
Guide til spændende tur for hele familien på et af verdens smukkeste steder. Indhold bl.a: Guidet tur gennem det gamle Helsingør, Sundets guld (Sundtolden), Sundets sølv (sildefiskeriet). Historien om slottet og vægterens fortællinger (godnathistorier). Tegneserier om sagnene: Amled og Holger Danske. Mange opgaver

"Den lille talerteknikker"

Pris: 30,00 DKK
Min pjece til debatkonkurrencen i Junior Chamber-Danmark 1983. Jeg var kaptajn på vores hold ved danmarksmesterskaberne i Brønderslev. Vores hold, Helsingørkammeret, vandt den landsdækkende konkurrence.

Med humor og sanser på Kronborg, for børn

Pris: 10,00 DKK
Det er et bilag til magasinet med opgaver og underholdning.

Psykofilosofi

Pris: 200,00 DKK
Psykologi + filosofi, Psykofilosofi, er en kraftfuld blanding. Det er en nyttig kombination af det oprindelige, ”alternative” med moderne viden. Samtidig er det et nutidigt eksempel på den globale og tusindårige tradition: ”Kend dig selv”. Overgangsfaser som stress og kriser er ikke sygdom. Hvis du søger og finder deres budskab, giver de mening, sundhed og livskraft.