Generelt om WIN-foredrag

Foredrag er så meget. For mig er det levende fortælling - gerne med interessante og sjove indslag - selv om emnerne kan være dybt alvorlige. Hvis det falder naturligt med meget aktive deltagere, kalder vi det workshop.   

Etisk-humansitiske foredrag honoreres normalt med kr. 2.000 + hands out og kørsel.

Ved åbne foredrag á 2½ - 3 timers længde er deltagerbetalingen 120 kr.     
Events og særlige opgaver tilpasse i hvert enkelt tilfælde.

Kontakt mig, hvis i har specielle ønsker eller forudsætninger.


Foredrag: P
sykisk sundhed...Kend dig selv er livets eventyr. 

En meget praktisk og konkret gennemgang af psykens fantastiske muligheder for at heale sig selv. Eventyret virker, hvis vi tør tro på at livet har mening. Samtidig giver vi fantasien og humoren frit spil.

Foredraget demonstrere tankens kraft, et drama om arbejde med angst og skyggesider, og en autentisk billedserie om et udviklingsforløb.

 

Workshop, Spontant maleri

Efter foredraget om Jobs billedbog, får mange lyst til at male selv.Derfor kan vi fortsætte med et minikursus i spontant maleri så alle får lejlighed til at prøve at male spontant og få et personligt maleri med hjem. 

Varighed: 3 timer
Pris : 300 kr inkl. materiler


Foredrag/workshop: Familiehistorier. 


En aften om at bevare familiens gode historier. Jeg læser nogen af dem, som min berejste far fortalte igen og igen - i den form jeg har skrevet dem ned. Og så laver vi en mini- skrive-workshop om de historier som I, mit publikum, har lyst til at bevare af jeres egen "familieformue".  
Måske husker I min udsendelse i TV-øst om emnet.   
NB: Læs gerne min historie om "Gaverne" på siden om "Historier og skriverier" 
 Talerteknik.

Det er nødvendigt at turde rejse sig op og sige sin mening, hvis man har noget på hjerte. Men det kræver teknik at gøre det klart og underholdende. I 1980 blev jeg ansat som lærer i talerteknik hos Akti, Danmarks største aktør indenfor talerteknik. Og i1982 var jeg kaptajn på JCHelsingørs hold i debatteknik. i den forbindelse skrev jeg en miniguide, Den lille Talerteknikker" Vi vandt danmarksmesterskabet. 

 

KulturEvent,  Den spændende historie om Kronborg   


 - om royale iværksættere - for virksomheders medarbejdere og kunder
Temaet er: Forandring.
I foredraget skal vi møde visionære personligheder og opleve betydningen af deres geniale tiltag. Det kan inspirerer til at gribe de udfordringer og positive muligheder der åbner sig i vor tid.

Lidt om denne KulturEvent
Foredraget tilpasses til virksomhedens kemi. Det er interessant og underholdende - også for dem, der ikke på forhånd har en er særlig historisk interesse. Det varer ca. en time og bliver illustreret af dias og video. Bagefter er der spørgetid.

 

Nøgle til Kronborg.

 Deltagergave er et let  tilgængelige  og  gennem­illustrerede fritidsmagasin, ”Nøgle til Kronborg”, er en guide til - en dejlig dag på et af verdens smukkeste steder. Det imødekommer individuelle behov for information om slottet og dets baggrund - fra røverhistorier til iskolde fakts og hyggeopgaver. Til børn er der et særligt oplevelseshæfte. 

Jeg udgav ”Nøgle til Kronborg” på Globe Cultourist i forbindelse med, at Kronborg blev fredet af UNESCO som verdensarv, World Heritage.  Udgivelsen er støttet af mange prominente organisationer og anbefalet som den bedste information om slottet af Helsingør Centralbibliotek.